مشاوره حقوقی رایگان - حقوق ارتفاقی

با سلام. در طبقه اول ساختمان که در طبقه همکف آن مغازه وجود دارد زندگی میکنم. تراس مشاع که سقف قسمتی از مغازه است و از خواب واحد من درب و پنجره به تراس باز میشود و مغازه هیچ راهی به تراس ندارد و در متن قولنامه خرید قید شده که تراس جزء زیر بنا نبوده و حق استفاده برای طبقه اول است و هیچ هزینه ای برای خریدار ندارد. حال در زمان اخذ سند پس از گذشت چند سال از ساخت، جمله حقوق ارتفاقی ملک با حق استفاده تراس جهت طبقه اول ولی حق هیچ تغییر و ساخت ندارد در سند خانه قید شده و طبق این متن سازنده تقاضای هزینه اضافی کرده است. آیا این موضوع قانونی است؟

پاسخ ها :

سیدمصطفی صمدی

جناب آقای سیدمصطفی صمدی :

با سلام
تراسی که سرپوشیده‌باشد جز متراژ ساختمان هست و قابل محاسبه در ارزش آن