مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پول

سلام‌. میخواستم بدونم اگر پول کلانی از یک حساب به حساب شخص دیگری واریز شود، آیا برای انتقال پول از حساب شخصی کسی که پول به حساب او واریز شده مدارک صاحب حساب واریز کننده نیاز است یعنی شخص اول که واریز کرده یا بهتر بگم برای انتقال پول از شخص دوم به شخص سوم مدارک شخص اول نیاز است؟ الان پولی از حسابی به حساب شریک من واریز شده است و برای ریختن پول به حساب بنده میگوید باید مدارک شناسایی و کارت ملی شخص اول باشد که بانک اسکرین شات بگیرد که بتواند پول را به حساب من انتقال دهد؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
برای انتقال پول بالای مبلغ 200 میلیون تومان بانک مدارک هویتی و دلیل نقل و انتقال از متقاضی مطالبه می نماید