مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه چک

با سلام. از بنگاه منزلی اجاره کردیم و نیمی از پول رو دادیم دست بنگاه تا دست صاحب خونه بدهد و بعد از چند ماه هنوز پول پرداخت نشده است و چکی که به ما داده شده بود برگشت خورد و اجراییه صادر شده است. الان باید چی کار کنیم؟ چقدر طول میکشد تا حکم جلب زده بشود؟ یک دنگ از ماشینی که به نام بنگاهی هم بوده به نام ما هست.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
اگر صرفا درخواست صدور اجراییه راجع به چکهای سامانه صیاد کرده اید ،دستور جلب محکوم علیه صادر نخواهد شد اما اگر وجه چک را مطالبه کرده و رای بر محکومیت شخص بدهکار صادر شده باشد ،پس از صدور اجراییه و عدم معرفی مالی که اجرای حکم از آن ممکن باشد ،پس از موافقت قاضی صادر کننده رای ، دستور جلب محکوم علیه صادر خواهد شد .
موفق باشید