مشاوره حقوقی رایگان - در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد

سلام. تمام وکلای گرامی من یک شاکی پرونده هستم حکم قطعی را گرفتم و امروز برای من پیام اومده نوشته آقای ... پرونده شما به شماره و شماره بایگانی به واحد اجرا کیفری اهر واصل شد.
در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد. یعنی چی؟

پاسخ ها :

شریف توکلیان

جناب آقای شریف توکلیان :

سلام پرونده جهت اجرای حکم به اجرای احکام ارسال گردیده

بروجردیان         هاشم

بروجردیان هاشم :

استان :

با سلام. اقدامات مقتضی توسط شعبه اجرای احکام تعیین شده صورت خواهد گرفت، لیکن چنانچه حین اجرا به حضور شما جهت کسب اطلاعات بیشتر و... نیاز باشد بهتون ابلاغ خواهند کرد که تشریف ببرید. موفق باشید

سیدمصطفی صمدی

جناب آقای سیدمصطفی صمدی :

با سلام
با توجه به شیوع ویروس کرونا بعضی از امور اجرای احکام سیستمی انجام‌میشود و به متهم جهت اجرای حکم ابلاغ میشود و‌درصورت عدم نتیجه از شما با توحه به شکواییه شما دعوت تا اقدام‌ات مقاضی پیگیری شود