مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی برای تمدید گواهینامه

سلام، خسته نباشید.
بنده برای شکستگی در سر به کمیسیون پزشکی فرستاده شدم و اون جا بعد از معاینات و انجام سی تی اسکن گواهینامه دو ساله به من دادند.
میخواستم بدونم بعد از دو سال برای تمدید باید چی کار کنم؟ اگر دوباره بفرستنم کمیسیون ممکن هست اون جا جواب منفی برای تمدید به من بدهند یا نه و این که ممکن هست باز دو ساله تمدید کنند؟
برای تمدید دوباره کمیسیون میفرستند؟

پاسخ ها :

کمیسیون پزشکی برای تمدید گواهینامه تمدید گواهینامه گواهینامه