مشاوره حقوقی رایگان - تمدید گواهینامه

سلام مدت اعتبارگواهینامم 4ساله.من معافیتم پزیشکی هستش مشکل قلب وعروق تو7سالگی تا18سالگی الان هیچگونه مشکلی ندارم حتی برای ثبت نام هم تو کمسیون بهم گفتن مشکلی برای رانندگی نداری. خواستم بگم الان برای تمدید گواهینامه دوباره نیاز به کمسیون دارم یانه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق آموزشگاه موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت به دلیل اینکه شما سابقه داشته‌اید لازم است که بار دیگر از کانال کمیسیون پزشکی عبور کنید و با احراز سلامتی شما توسط کمیسیون مذکور، می‌توانید اقدام به تمدید گواهینامه خود کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله باید دوباره در کمسیون بررسی سود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم این در صلاحیت پلیس راهنمایی رانندگی می‌باشد اگر مشکلی ندارید اگر به کمیسیون هم ارجاع داده شوید مسئله‌ای برای شما به وجود نمی‌آید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
نيازي نداريد اگر معاينه مجدد
در كميسيون قبلي نداشته باشيد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

برای تمدید گواهینامه رانندگی شرایط ذیل مورد نیاز می باشد ::

اصل شناسنامه به همراه کپی
اصل کارت ملی و کپی کارت ملی
کد پستی ده رقمی محل سکونت به همراه آدرس دقیق محل سکونت
اصل گواهینامه منقضی شده
سه قطعه عکس رنگی تمام رخ و مربوط به سال جاری
اعلام گروه خونی
پرداخت هزینه های مربوطه
انجام معاینات پزشکی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به ارگان مربوطه مراجعه کنید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام جهت تمدید معمولا ارجاع می دهند به دکتر ،در صورت تشخیص نوار قلب و اکو لازمه

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگرلازم‌بدانند شما را دوباره به کمیسیون ارجاع میدهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله بیماری شما در کمیسیون بررسی خواهد شد

محمدرضا  شايق كندرود

جناب آقای محمدرضا شايق كندرود :

همان کمیسیون با تایید از سوی پزشک معرف کافیه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله باید از فیلتر معاینه توسط کمیسیون مجددا گذر کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام

برای تمدید گواهینامه رانندگی به طور کلی نیاز به مراجعه به دفتر پلیس راهنمایی و رانندگی دارید. اما برای شرایط خاص مانند معافیت پزشکی، باید به قوانین و مقررات مربوطه مراجعه کنید. به طور کلی افرادی که معافیت پزشکی دارند، برای تمدید گواهینامه رانندگی نیاز به مراجعه به کمیته پزشکی مربوطه دارند تا از سلامتی خود و صلاحیت برای رانندگی اطمینان حاصل کنند. اگر در کمیته پزشکی تأیید شود که شما صلاحظات بهداشتی را رعایت کرده و صلاحیت برای رانندگی را دارید، می‌توانید به دفتر پلیس راهنمایی و رانندگی مراجعه کنید و درخواست تمدید گواهینامه رانندگی خود را ثبت کنید.

به هر حال، برای بررسی دقیقتر وضعیت خود و شرایط لازم برای تمدید گواهینامه رانندگی، بهتر است با دفتر پلیس راهنمایی و رانندگی یا کمیته پزشکی مربوطه در کشور خود تماس بگیرید و اطلاعات لازم را دریافت کنید. همچنین، می‌توانید با مشاوره وکیل خود نیز در این زمینه مشورت کنید.