مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق بیمه در صورت فوت کارفرما

با سلام و عرض ادب.
بنده حدود 30 سال برای پدرم در مغازه قهوه خانه سنتی کار میکردم. پدرم حالا به رحمت خدا رفته است. آیا من میتوانم حق بیمه و سنوات خود را از ارث باقی مانده مطالبه کنم؟ ( پدرم نه خودش و نه من را بیمه نکرده بود و هیچ حق بیمه ای پرداخت نکرده است.)

پاسخ ها :

مطالبه حق بیمه در صورت فوت کارفرما مطالبه سنوات کارگر بیمه سنوات ارث