مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار ناجا

با سلام. حضور محترم رئیس قوه قضائیه جناب حاج آقا رئیسی.
سلام علیکم
اینجانب ... فرزند جانباز 40 درصد و آزاده 7 سال می‌باشم بنده در تاریخ 90/3/7 به استخدام نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران درآمدم و در استان سمنان شروع به خدمت کردم و 3 سال در آن جا بودم که در این سه سال نمره سالیانه بنده را به نا حق پایین دادند و بعد بنده را به استان سیستان و بلوچستان فرستادند و دو سال در آن جا خدمت کردم و حین خدمت در آن جا از گزینش استان سمنان تماس گرفتند که با رسمی شدن شما موافقت نگردید و بدون حضور بنده کمیسیون گرفته شد و حق دفاع از بنده صلب شد و پس از آن در تاریخ 95/9/29 تسویه حساب نمودم و در تاریخ 96/8/2 از ناجا در دیوان عدالت اداری شعبه 32 تهران شکایت کردم به شماره پرونده ... و شماره بایگانی ... و در تاریخ 96/12/10 رای منفی از دیوان اعلام گردید که بنده نسبت به این رای اعتراض دارم.
بنده متاهل و دارای یک فرزند می‌باشم. در پایان از آن مقام محترم خواهشمند است که اقدامات مقتضی را در خصوص برگشت اینجانب به کار و ادامه خدمت در ناجا را مبذول نمائید.

پاسخ ها :

بازگشت به کار ناجا ادامه خدمت در ناجا عدم تبدیل وضعیت