مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار ناجا

سلام،بنده مامور نیروی انتظامی به صورت پیمانی بوده ام، در سال 99به مدت 6 ماه به دلیل بیماری و مشکلات خانوادگی مرتکب غیب شده ام،بدون اینکه تماسی با من گرفته بشه برگه ای به دست من برسه که اطلاع از تاریخ برگزاری کمیسیونم در ناجا داشته باشم،و به صورت غیابی حکم اخراج صادر کردن برام، میخواستم ببینم میشه از طریق دیوان عدالت اداری یا جای دیگه پیگیری کنم برای بازگشت به کار؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری و دفاعیات خود را ارایه دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

باسلام اگر از صحت ابلاغ تاریخ کمیسیون اطمینان دارید بله میتوانید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید بری دادسرای نطام با مدارک پزشکی بعد به هییت رسیدگی به تخلفات کارکنان ناجا اعتراص کنید بعد هییت تجدیدنظر بعد دیوان عدالت اگر خواستید من الان وکیل هستم و قبلا سرهنگ حقوقی ارتش بودم میتوانم وکالت شما را به عهده بگیرم از طریق مشاوره تلفنی دادراه بامن تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام میتوانید در دیوان اقامه دعوا نمایید ولی ممکن است نتیجه نگیرید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

میتوانید به رای مربوط به اعتراض و در دیوان عدالت اداری پیگیری می شود