مشاوره حقوقی رایگان - سوء سابقه

سلام، خسته نباشید.
سال 98 شوهر من با 2 تا دیگر از دوستاش با کسی دعوا کردند و اون طرف چاقو خورده است. کسی که چاقو رو زده شوهر من نبوده و فقط اون وسط دعوا بوده است.
طرف از اون 2 نفر و شوهرم شکایت میکند. روز اول دادگاه اون 2 نفر چون جواز کسب داشتند زندان نرفتند اما شوهر من که پدرش فیش حقوقی آورده و قاضی قبول نکرده است. جواز کسب نداشته و به زندان رفته است و یک شب رو زندان بوده است و روز بعد از دادگاه به پدر او زنگ میزنند که همون فیش حقوقی رو بیاورد قبول هست و این طوری شوهر من بیرون می آید.
من یک بار دیگر این سوال رو پرسیدم و گفتند چون به خاطر تودیع وثیقه بوده سوء سابقه حساب نمیشود.
و این هم بگویم که آخر طرف اشتباه خط داده یعنی گفته اصلا این آقا در دعوا نبوده است و بعد از رفتن به زندان اشتباه خط داده است.
حالا خیلی استرس دارم. یکی میگوید چون انگشت نگاری شده حالا چه گناهکار باشد و چه بی گناه باشد، حتما سابقه دار شده است. ولی در اینترنت چیز دیگری نوشتند و این که یک بار پرسیدم گفتن سابقه دار نشده است.
ازتون میخوام برای من شفاف توضیح بدهید که واقعا برای او سوء سابقه شده است. چون برای استخدامی اش میترسیم که یک وقتی او را استخدام نکنند.
یک بار پلیس 10 رفتیم برای این که سوء پیشینه بگیریم و حالا این که ندادند و گفتن باید از همون ارگان، شرکت یا هر چیزی نامه بیاوری تا سوءپیشینه بدهیم. این به کنار و گفتند چون انگشت نگاری شده پس برای او سابقه شده است.
حکم اصلی و قطعی هنوز نیومده بوده. یعنی قبل حکم اصلی شوهر من زندان رفته است و وقتی اومده بیرون طرف اشتباه خط داده و پرونده بسته شده است.
ممنون میشم واضح توضیح بدهید.

پاسخ ها :

سوء سابقه چاقوکشی انگشت نگاری و سوء پیشینه