مشاوره حقوقی رایگان - ماده 3 بیمه اجباری

اسفند 96 با موتور زمین خوردم. مسبب حادثه هستم. آسیب دیدم. ارش شکستگی استخوان و عمل جراحی 3درصد دیه کامل، ارش آسیب مفاصل1/5درصد دیه کامل مقرر شد.
در مجموع 4/5 درصد. تاریخ تمدید بیمه خرداد 96 میباشد. 1/5 درصد را شرکت بیمه پرداخت کرده. 3درصد مانده را نمی پردازد. میگویند تاریخ تمدید تا قبل از تصویب ماده 3 است. ماده 3 در سال 95 به تصویب هیئت وزیران رسیده است. ولی میگویند مرداد 96 اجرائی شده است. آیا قانون راجع نیست؟ راهنمائی بفرمائید.

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

با توجه به قانون بیمه اجباری بالاخص مواد 1 3 و 64 و65 از این قانون و دستورالعمل بیمه مرکزی در خصوص لازم الاجرا بودن قانون بیمه اجباری و ماده 2 قانون مدنی بیمه باید کلیه خسارات اعم از دیه و ارش جراحات را پرداخت بکند و در سه پرونده مجزا من رای محکومیت شرکت بیمه را گرفته ام

پرسشگر :

سلام. پس شما میفرمایید با شکایت به
نتیجه میتوان رسید. اگر راه کاری دارید.
ممنون میشم بفرمایید.
به هر حال از زحماتی که برای همه میکشید از شما سپاس گزارم.

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام متاسفانه بیمه زیر بار نمیرود و البته بعضی قضات هم به نفع بیمه رای میدهند ولی بعضی دیگر معتقد اند قانون به ایین نامه اولویت دارد.
شما دادخواستی علیه شرکت بیمه تقدیم نموده و قانون مصوب 95 مستند دعوا قرار دهید .موفق باشید