مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا و اثر انگشت و سرقت مدارک هویتی

سلام میشه راهنمایی بفرمائید که چه کار بکنم
از طریق اینترنت با یکی آشنا شدم به اسم ع.م از بروجرد رفتم تهران که بعد از یه هفته راست آزمایی باهاشون همکاری کردم ولی دیدم که دارن میخوان کلاهبرداری منصرف شدم و شب آخر که قرار شد به بروجرد برگردم شام که خوردیم قبل از شام 5 تاچک امضا کردم و سفته ازشون گرفتم و گذاشتم توی جیب کتم همراه هویتی خودم که شناسنامه بود بعد از شام یه نوشیدنی بهم دادن که بیهوش شدم و نمیدونم چی شد وقتی که ساعت 10 الی 11 صبح بیدار شدم مدارک هام و چک هام نبود به تعطیلات آخر سال خوردم که چکها رفتن بانک برگشت خوردن حالا چه بکنم
با تشکر کورش پدیداریان