مشاوره حقوقی رایگان - شارژ در ساختمان پزشکان

سلام من در یک ساختمان پزشکان هستم که دو مطب فقط سه روز در هفته عصرها مطب باز است ولی برخی همکاران همه روزها را صبح و عصر مطب هستند . چون تعداد واحد 5 تا است و هزینه نگهبان و شارژ زیاد است و برق را هم علیرغم اینکه سند مسکونی است تجاری محاسبه می کنند و هزینه ها خیلی زیاد شده در صورتیکه دو واحدی که علاوه بر عصر صبح هم مطب هستند باعث می شوند ما برای شیفت صبح هم هزینه نگهبان و ... بپردازیم و اگر آنها صبح نباشند هزینه ها نصف می شود و این باعث اختلاف شده که آیا شارژ را بر حسب تعداد شیفتی که هر مطبی دایر است پرداخت کرد و یا همه مساوی پرداخت کنند ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام نحوه پرداخت شارژ به توافق ساکنین که در جلسه تصمیم گیری می نمایند بستگی دارد. اگر توافقی در این زمینه وجود ندارد جلسه تشکیل دهید و رای اکثریت ملاک عمل است. در ضمن شیوه کنونی که شرح دادید به نظر بدون اشکال می باشد