مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص دست نوشته قدیم و جدید

راه تشخیص دست نوشته الان با 40 سال پیش چیست، شخصی با ارائه دست نوشته جعلی که ادعای مالکیت ملک مشاع میکند و فروشنده اش در قید حیات نیست اما دست نوشته جدید است و منتسب میکند به 40سال پیش. دو شاهد دروغگو از فامیل آورده ؛ منع تعقیب برام صادر شده اما ممکنه دوباره پیگیر شود

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
معمولا کارشناس رسمی دادگستری ،دستنوشته های قدیمی و جدید را تشخیص میدهد .
موفق باشید