مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از مدرک تحصیلی، شناسنامه و کارت ملی

سلام و خسته نباشید. حدود دو ماه پیش یکی از آشنایان دنبال مدرک فوق لیسانس میگشت به من پیشنهاد داد که حاضر به کار در پست بانک هستم یا نه. منم موافقت کردم و خیلی خوشحال شد. مدرک تحصیلی و کارت ملی و شناسنامه منو برد گفت که باید پیش کسه دیگه ای اسکن بشن و به من گفت که (بازرس) پست بانک میشم. البته اون موقع هنوز پست بانکی در کار نبود و گیر مدرک تحصیلی بود. اما الان جواب پیام و تلفن منو نمیده. فک میکنم یا مدرکو برای کار دیگه ای میخواسته یا برای مجوز پست بانک میخواسته یا مدرک منو جای عضو بازرس پست بانک قرار داده و الان میخاد کسه دیگه ای رو جای من بیاره. 1. چطور میشه فهمید که از مدرک تحصیلی و شناسنامه و کارت ملی سوء استفاده شده؟ 2. چطور میشه فهمید که مدرک منو جای عضو بازرس پست بانک قرار داده یا نه؟ 3. چطور میشه اونو فسخ یا باطل کرد؟ چون دیگه نمیخام ادامه بدم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما حتما پیگیر موضوع باشید چون در آینده تمام مشکلات برای شما خواهد بود مثلا مالیات بر درآمد ، مالیات سالانه شرکت یا پست بانک یا...