مشاوره حقوقی رایگان - عدم صحت گزارشات ارسالی پلیس راهور و نیروی انتظامی

با سلام و احترام. طی گزارشاتی که از طریق پلیس محترم راهور و نیروی محترم انتظامی در تاریخهای ذیل برای اینجانب ارسال گردیده، تخلفاتی اعلام شده که توسط اینجانب واقع نشده و بنده نمی دانم از چه طریقی پیگیری نمایم. لطفاً راهنمایی فرمایید.
1- در تاریخ 99/02/09 اعلام شده که بنده در کاظمی شقایق از سرعت مجاز تخلف داشته ام که اصلاً این آدرس در مسیر اینجانب نبوده و هنوز نمی دانم ای نشانی کجاست.
2- در تاریخ 1399/08/04 اعلام گردیده که در خودروی اینجانب کشف حجاب صورت گرفته که در آن تاریخ به دلیل تعطیلی اینجانب اصلاً از منزل بیرون نرفته بودم.

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

برای مورد دوم به پلیس امنیت اخلاقی ناجا مراجعه کنید فرم مخصوص را پر کنید وارد سوابق حذف میشود در خصوص سوال اول به مرکز راهنمایی رانندگی واقع در استان تهران خیابان زنجان مراجعه کنید مشکل حل میشود