مشاوره حقوقی رایگان - شلاق تعزیری

با سلام و احترام
منظور از محکوم شدن به 74 ضربه شلاق تعزیری چیست ؟ آیا این حکم لازم الاجراست ؟ ( حتما اجرا می شود ؟ یا اگر اما داره ؟ ) ممنونم از راهنمایی تان

پاسخ ها :

زهرا  استيري

سرکار خانم زهرا استيري :

سلام.یک شلاق حدی داریم که نوع،میزان و کیفیت آن در شرع تعریف شده و یک شلاق تعزیری داریم که قانونگزار تعیین میکند و نوع، مقدار،کیفیت اجرا و مقررات مربوط به تخفیف،تعلیق و غیره به موجب قانون تعیین می شود. اگر حکم قطعی صادر شده بله اجرا می شود.