مشاوره حقوقی رایگان - وصیت یک سوم اموالم

پدرم در زمان حیاتش اموالش بنام فرزندانش کرده زمانی که فرزندانش به سن بلوغ نرسیده بودن محضری و به صورت ولایتان به نام فرزندانش کرده و وصیت کرده تمام اموال که به نام فرزندانم کردم مال خودم هست و بعد از فوتم یک سوم آن خرج خودم بشود و دو سوم دیگر سهم تمام وارث قرار بگیرد آیا فرزندان که املاک به نام شان شده است می توانند وصیت نامه را قبول نکنند و اجرا نکنند و بگویند مال خودمان هست و سهم دیگر فرزندان که اموالی به نام شان نیست ندهند

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر که پدرتان اموالش را درزمان حیاتش به فرزندانش منتقل کرده باشدکه دیگراموالی ندارد که بتواند وصیت کند وصیت نسبت به اموال دیگران هم باطل است شخص باید اموالی بنام خودش داشته باشد تابتواند وصیت کند