مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف و درگیری

باسلام و احترام. در یک روز تعطیل که جمعه بود صاحبخانه من و همسرش بدون اجازه من که مستاجر ایشان هستم در را با کلید باز کرد و آمدند داخل حیاط ما که خانم بنده وقتی متوجه شد صدای در آمده از اتاق رفت بیرون دید صاحبخانه و همسرش داخل حیاط هستن که ما به آنها گفتیم به چه حقی درو باز کردید و داخل حیاط ما اومدید؟ که در جواب گفتن اینجا خونه ماست مگه خونه را خریدید و صاحبخانه خانم من را تهدید کرد که اگر پایین بیاید تو را میکشم که من این صحنه را با گوشی موبایل فیلم گرفتم. و در همین لحظه خانم من رفت پایین تا آنها را بیرون کند من هم رفتم پایین ترسیدم که بلایی سرخانمم نیارن رفتم پایین و گفتم برین بیرون و در را بستم و به خانمم گفتم زنگ بزنه 110 و در همین لحظه صاحبخانه دوباره به اتفاق پسرش و دخترش و همسرش و بقیه بستگانش که همگی داخل منزل آنها بودند آمدند و در را هل میدادند و به زور داشتند میامدند داخل که من به تنهایی در را نگه داشته بودم که داخل نیاین ولی تعداد آنها زیاد بود و منو و خانمم را پرت کردند داخل حیاط و ما را کشیدن بیرون و دسته جمعی به ما فحاشی میکردن و ما را خیلی کتک زدن و تمام لوازم شخصی ما را که داخل حیاط ما بود همه را ریختن بیرون و به حیاط خانه خود بردند همان زمانی که با 110 تماس گرفتیم به پدر خانم و برادر خانم خود هم زنگ زدیم و به آنها گفتیم دارن ما را میکشن که این درگیری با وساطت چند نفر تمام شده و در همین لحظه ماموران 110 رسیدند و از هر دو طرف گزارش گرفتند ما به پزشکی قانونی مراجعه کردیم و معاینه گرفتیم و رفتیم شکایت کردیم که پرونده تشکیل و به دادگاه ارسال شد بنده شاهد هم دارم آنها هم شکایت کردن و در بازجویی خود اظهار داشتن که ما به آنها حمله کردیم و فحاشی کردیم در صورتی که صاحبخانه خودش در بازجویی اقرار کرده که در را باز کرده و داخل منزل ما شد و ضمنا فیلم آن لحظه ای که ما را تهدید به مرگ کرد موجود هست خواستم بدانم قانون و شما وکلای محترم چه نظری در مورد این پرونده دارید؟ آیا طرف مقابل که شکایت کرده دیه به آنها تعلق میگیره ؟ در صورتی که در پرونده شاهد خود را از بستگانشان معرفی کردند آیا چون وسیله های ما را بردند سرقت حساب میشه؟ ممنون میشم به این پرونده جواب بدهین سپاس فراوان

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا صاحبخانه یک واحد مسکونی به شما اجاره داده است. حیاط که جزء مشاعات هست و احتمالا در حیاط و انباری وسایلی داشته وارد شده است. حیاط را به شما اجاره نداده. بنابراین شما نباید آنطور با صاحبخانه برخورد می کردید.
اما در خصوص درگیری با اثبات آن هر کسی دیگری را مجروح کرده باید دیه بپردازد. و در خصوص تهدید و فحاشی با اثبان آن هر کسی که اینکار را کرده محکوم می‌شود.
اینکه شاهد از بستگان باشد اشکالی ندارد.