مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پول رهن

سلام
یه اپارتمان پارسال رهن کردم و در پایان قرارداد مالک بدون تسویه حساب و هماهنگی با من خودش کلید انداخته و وسایلش رو برده توی خونه چیده و میگه پول منم نمیده و میگه برو شکایت کن
باید چیکار کنم؟
میتونم به جرم ورود به عنف ازش شکایت کنم؟
پولمو چطوری پس بگیرم؟
اجاره نامه معتبر هم دارم و بنگاه هم طرف منه
درضمن یه نفر بهم گفته برو از بنگاه شکایت کن اونا وظیفه پیگیری دارن همچین چیزی هست؟!!!!
لطفاراهنمایی کنید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورتیکه مدت اجاره تمام نشده باشد حق شکایت کیفری دارید در صورت اتمام مدت اجاره دادخواست مطالبه وجه تقدیم مرجع صالح نمایید