مشاوره حقوقی رایگان - ادم ربایی

سلام ببخشید من دختری 24 ساله هستم. سه نفر که یکی از انها من رو تهدید به ادم ربایی کرده بود اقدام به این کار کردند میخواستند به زور منو سوار ماشین کنند که با کمک همسایه ها موفق نشدند در حین این اتفاق من بدنم اسیب دید و دچار خراش و کبودی شد که پزشک قانونی رفتم گوشی تلفنم هم تویه ماشینشون افتاد که اعتراف کرد گوشی رو انداختن تو اب . نفر اصلی رو گرفتند و الان منتظر ابلاغیه دادسرا هستم. دوتا سوال داشتم اول اینکه با توجه به چیزهایی که گفتم هر کدوم چه قدر حبس میخورن و سوال دوم اینکه اون شخص که گرفتنش ایا تا زمانی که دادسرا ابلاغیه بده میتونه با وثیقه یا سند بیاد بیرون؟ ممنون میشم اگر جواب بدین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بازپرس یا قاضی می تواند متهم را با قرار وثیقه آزاد نماید
اگر جرم آدم ربابی تام اثبات بشود و متهمین شامل تخفیف هم نشوند بین 5 تا
15 سال حبس دارند ولی قاضی می تواند به متهم تخفیف بدهد
و اگر جرم شروع به آدم ربابی باشد مجازات آنها کمتر می شود . که با توجه به اظهارات شما ، جرم شروع به آدم ربابی است و نه جرم تام آدم ربایی

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

حبس برابر نظر دادگاه است
اگر قرارصادره مبلغ توسط قاضي اعلام و وثيقه اخذ مي شود