مشاوره حقوقی رایگان - توقیف غیر قانونی

برگه جلب سیار کسی رو داشتیم با دوستم تو خیابون دیدیمش اومدیم نگهش داریم زنگ بزنیم 110 .. خودش رو انداخت رو زمین و بچه هاش رسیدن و ما رو کتک زدن و فرار کردن ... حالا از ما رفته شروع به آدم ربایی شکایت کرده و 2 تا شاهد دروغی هم داره که میگن ما میخواستیم به زور سوار ماشینش کنیم ... آیا شروع به آدم ربایی میشه؟ اگه نمیشه چه عنوان مجرمانه ای برا ما درنظر میگیرن و چه مجازاتی داره ...؟ لازم به ذکره ما برگه پزشکی قانونی داریم و اون نداره ...

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما طبق حکم جلب اقدام کرده اید بنابراین ادم ربایی منتفی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون برای تحقق جرم آدم ربابی شرایط خاصی باید وجود داشته باشد
اگر شما دستور جلب سیار ایشان را داشته باشید مطلقا آدم ربابی نمی باشد
نگران نباشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام زمان اجرای حکم جلب باید منتظر باشید تا خود مامور اقدام کند. در هر صورت آدم ربایی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد