مشاوره حقوقی رایگان - قتل عمد

سلام پسر عموی 24 ساله من در یک شب کشته شد که روز بعد اونو پیدا کردیم در اولین اقدام به چند نفر که با ما خصومت داشتن شکایت کردیم و پلیس انها را دستگیر کرد و به مدت 13روز از انها بازجویی کرد ولی ظاهرا هیچ نتیجه ای نگرفتن تا اینکه مکالمه های اخیر مقتول را چک کردن و دیدن پای یک نفر دیگه در میان هستش بلافاصله پلیس اونو دستگیر کرد و بدون استفاده از زور یا کتک زدن آن اعتراف کرد که در صحنه بوده و در همان جا (اداره آگاهی) صحنه رو دقیق و مفصل توضیح داد و گفت که اون دو نفری که چند روز پیش شما هستن قاتل نیستن و قاتل فرد دیگری هست که عکس های چند نفر را به او نشان دادن قاتل و همراه او را به انها نشان داد و همین اعتراف را کنار رئیس دادگاه هم گفت ولی بعد از دستگیری قاتل شاهد قضیه را انکار کرد و حالا اون به جای شاهد، شریک جرم محسوب شد.
ولی حالا با شریک جرم با قید وثیقه 1میلیارد آزاد شد و قاتل هم می تونه با وثیقه به مبلغ 10میلیارد تومن آزاد بشه.
ممنون میشم اگه به ما بگید که چکار باید بکنیم که وثیقه های هردوشون برداشته بشه.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شما کاری در خصوص برداشتن وثیقه آنها نمیتوانید بکنید. این تشخیص و مصلحت را قاضی تعیین می‌کند. این موضوع قابل اعتراض نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر قتل عمد باشد
احتمال صدور قرار تامین وثیقه توسط قاضی ، برای قاتل کم است ولی ..