مشاوره حقوقی رایگان - ضبط وثیقه

با سلام. بابت آزادی شخصی از زندان سند ملکی بابت ضمانت گذاشتیم متهم به دلایل بیماری روانی که پزشکی قانونی هم طی نامه ای جنون براشون صادر کرده بود به دادگاه معرفی نشدن چندی پیش دستگیر شدن و بعد از 10 روز دستگیری شعبه دستور ضبط وثیقه را صادرکرده و متهم در زندان می باشد آیا می توان این دستور ضبط را کنسل کرد و پس گرفته بشه یانه ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بله تحت شرایطی امکان لغو دستور ضبط می باشد . بهتر است با در اختیار گرفتن وکیل دادگستری محل خود اقدام و مشاوره نمایید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در مدت مشخصی که بازپرسی اعلام میکند و متهم را تحویل ندهید وثیقه ضبط میشود در هر صورت شما اقدام به اعتراض کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان دارد
وثیقه‌گذار امکان اعنراض به ضبط وثیقه را خواهد داشت
و وثیقه‌گذار باید درخواست رفع توقیف از وثیقه را نماید

و اگر وثیقه‌گذار ، متهم را در موعد مقرر به مرجع قضایی تحویل ندهد به دستور دادستان ، امکان ضبط وثیقه تا 1/4 از مبلغ قرار وجود خواهد داشت
و ...

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

لایحه ای به رئیس شعبه دهید و با توجه به شرایط خاص بیمار اعتراض خود را ثبت کنید.

فريده  باقري

سرکار خانم فريده باقري :

در حال حاضر زندان هست بله میتوانید ملک خود را از وثیقه در بیاورید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید اعتراض کنید ولی تصمیم با دادگاه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه شخص تحویل داده شده است می‌بایست ضمانت شما رفع گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
یعنی دادگاه به کفیل یا وثیقه گذار اخطار نفرستاده که متهم را در مرجع قضایی حاضر نمایید ؟

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا باید به شما ابلاغ جهت حاضر نمودن وی می نمودند ضمن لایحه ای مراتب را با رئیس شعبه مطرح نمایید تصمیم نهایی با ایشان می باشد

اسماعیل منظوری

جناب آقای اسماعیل منظوری :

طبق ماده 236 تا یک چهارم وثیقه رو پرداخت میکنید و رفع بازداشت میشه از سند