مشاوره حقوقی رایگان - کم کردن سن شناسنامه

برای اینکه قانونی و با مجوز اداره ثبت احوال بتوانم سن شناسنامه ام را پنج سال کوچک کنم به کجا و چه کسی و از چه طریقی اقدام کنم؟!

پاسخ ها :

نرگس فرخی راد

سرکار خانم نرگس فرخی راد :

سلام، شما برای کم کردن سن خود به کمتر از 5 سال باید با در دست داشتن دلیل محکمه پسند مثل برگ ولادت و... به دادگاه حقوقی و برای کاهش سن بیش از 5 سال باید به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بالای پنج سال اداره ثبت احوال
زیرپنج سال طرح دعوابه طرفیت ثبت احوال دردادگاه