مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسر

چگونه میتوانم از همسرم شکایت کنم که دست بزن دارد ؟

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

بعد از وقوع ضرب و شتم طرح شکایت کنید. به پزشکی قانونی معرفی می شوید . جهت اثبات موضوع در دادگاه علاوه بر نظریه مزشکی قانونی به شهادت شهود یا مطلعین ویا گزارش پلیس نیاز دارید .

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
مراجعه به پزشکی قانونی و اخذ گواهی مبنی بر جراحات وارده و طرح شکایت در دادسرای عمومی به اتهام ایراد ضرب و جرح عمدی و ارائه شهود در جهت انتساب جراحات به همسرتان .
موفق باشید

حبیبه دربندی

حبیبه دربندی :

استان :

باید گواهی پزشکی قانونی و هم چنین شاهد داشته باشید

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
اگر ضرب و شتم اتفاق افتاد طی تماس با پلیس 110 و تنظیم صورتجلسه اقدام به طرح شکایت کنید.