مشاوره حقوقی رایگان - دیه بویایی بعد از کرونا

باسلام
بنده سرباز سپاه هستم و مهر 99 دچار بیماری کرونا شدم (دارای مدارک از بیمارستان بقیه الله) و تا کنون ( اردیبهشت1400) حس بویایی ام بازنگشته (کور بویایی یا انوسمی) شدم. باتوجه به اینکه احتمالا کرونا رو از محل خدمتم گرفتم (زیرا مدیر بخش ما اوخر شهریور 99 کرونا گرفت و من تقریبا منشی ایشونم دائما مجبور به ارتباط با ایشون بودم) همچنان هم سربازم. نحوه دریافت و طرح شکوائیه برای دریافت دیه چگونه خواهد بود ؟

دیه اش شامل حادثه که نخواهد بود و شامل بیماری ناشی از کار خواهد شد درسته؟ (بنابراین چگونه می توان اثبات کرد بیماری ناشی از کار بوده؟)

پاسخ ها :

علیرضا صادقی نژاد

جناب آقای علیرضا صادقی نژاد:

سلام مهمترین نکته در موضوع شما : ادله ی اثبات ادعای شماست ، گرفتن کرونا در اثر سهل انگاری،عدم رعایت نظامات،بی موالاتی شخص! چه مدیر شما چه منشی چه دوست چه غریبه ..جهت انتساب بزه به ایشان..وگرنه کرونا و مشکل ایجاد شده برای شما مبرهن میباشد.