مشاوره حقوقی رایگان - ادامه تحصیل متعهدین به خدمت آموزش و پرورش

با سلام.
بنده دانشجو معلم هستم و متعهد به خدمت هشت ساله. طبق قوانین موجود که من بعد از طی کردن مراحل استخدام، از کارگزینی اداره سوال کردم، متعهدین به خدمت، قبل از اتمام تعهد اولیه‌ی خودشون نمیتونن بدون سپردن تعهد جدید ادامه تحصیل داشته باشند، حالا چه در رشته‌های مرتبط یا غیر مرتبط. حالا من با توجه به این که علم به موضوع تعهد جدید برای تحصیلات تکمیلی نداشتم، و در رابطه با این موضوع در سایر منابع مثل دفترچه سنجش و انتخاب رشته مسئله‌ای بیان نشده، راهی دارم که برای ادامه تحصیل تعهد جدیدی ندم؟ از دادگاه دیوان عدالت قابل پیگیری هست؟

پاسخ ها :

مریم احمدپور

مریم احمدپور :

استان :

سلام
باید وفق مقررات عمل کنید ،چنانچه دلیل موجه ومثبته داشته باشید در نهایت می توانید در دیوان عدالت اداری طرح دعوی نمایید.
موفق باشید