مشاوره حقوقی رایگان - مستمری در صورت ازدواج دختر

سلام. ما 5 فرزند هستیم که حقوق بازنشستگی پدرم رو به صورت جداگانه دریافت میکنیم. پدر و مادر هر دو فوت شدند. 2 خواهرم به تازگی عقد کردند ولی هنوز حقوق دریافت میکنند. در حالی که حقوق برادرم به محض 20 ساله شدن قطع شده است. پس سازمان به عقدنامه ها دسترسی سیستمی ندارد. چگونه اون فرزند مجرد میتواند پیگیری کند وقتی به عقدنامه ها دسترسی ندارد؟

پاسخ ها :

حسن زاهدپاشا

جناب آقای حسن زاهدپاشا :

فرزند مجرد میتواند با مراجعه به سازمان مستمری دهنده موضوع را اطلاع تا از اداره ثبت احوال استعلام بنماید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مدارک ازدواج را در اختیار سازمان بگذارید بر اساس مدارکی که داشتند سن پسر از حدی که مستمری دریافت کند گذشته