مشاوره حقوقی رایگان - تحقیق عمومی از چند پلاک

سلام
من یک سوال داشتم
به دلیلی که نمی توانم بگویم بر روی چندین پلاک خودرو در حال تحقیقم من احتیاج دارم اطلاعات بیشتری از صاحب این پلاک ها داشته باشم آیا راه میانبری وجود داره که بتونم کد ملی این افراد رو بدست بیارم یا یک استعلام کامل از مشخصات این افراد داشته باشم چطور می تونم اطلاعات تکمیلی تر راجب صاحب این پلاک های خودرو داشته باشم؟ راهش چیه ؟

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

کار شما خلاف مسلم قانون است استعلام مورد نظر شما فقط به دستور مقام قضایی امکان پذیر است