مشاوره حقوقی رایگان - وقت رسیدگی به لحاظ عدم وصول پرونده از قاضی شعبه به دفتر تجدید به وقت نظارت تغییر کرد

با سلام.
بعد از یک هفته از اولین جلسه دادرسی جمله "وقت رسیدگی به لحاظ عدم وصول پرونده از قاضی شعبه به دفتر تجدید به وقت نظارت تغییر کرد" در سامانه ثنا معنی آن چیست؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

یعنی نیاز به دعوت طرفین نیست و یک وقتی رو اعلام کردن تا پرونده از زیر دست قاضی خارج نشه و دوباره بعد مدتی بررسی میکنن یا منتظر یک استعلام هستن