مشاوره حقوقی رایگان - ساخت زمین خارج از بافت روستا

سلام. ما یک زمین به مساحت 15000 متر خارج از بافت داریم. میخواهیم یک رستوران فضای باز بسازیم اما نه گواهی مالکیت روستا میتونیم بگیریم نه جزء طرح هادی هستیم. چی کار کنیم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام این زمین ها عموماً کشاورزی است و زیر نظر جهاد کشاورزی توصیه می شود قبل از دریافت جواز از ارگانهای مربوطه هیچ اقدامی به ساخت ننمایید.