مشاوره حقوقی رایگان - ایا زمین درختی ام در ... قابل ساخت است

با سلام بنده یک زن 45 ساله هستم ک زمین 800 متری درختی لب جاده اصلی .... باغبادران اصفهان دارم ک سالها پیش خریدم . الان قصد ساخت یک منزل کوچک دارم ک سرپناهی داشته باشم . تا روستا 700 یا 1000 متر فاصله دارد و تا رودخانه هم همین حدود چگونه بفهمم قابل ساخت است

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از بنیاد مسکن پیگیری کنید.
اگر در داخل بافت روستا نباشد باید از طریق جهاد کشاورزی پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به بنیاد مسکن مراجعه نمایید و اگر زمین در طرح هادی باشد میتوانید درخواست صدور پروانه ساخت را نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می بایست به منابع طبیعی مراجعه نمایید می توانید در حد اتاق نگهبانی بسازید