مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال خودرو توسط فروشنده

سلام. من شانزده روز پیش یک ماشین خاور در یک نمایشگاهی خریداری کردم و همه دار و ندارم رو از گوشواره دخترم گرفته تا حلقه ازدواج رو فروختم و مقدار قابل توجهی هم قرض کردم. در مبایعه نامه خودرو توسط نمایشگاهی نام نماینده صاحب خودرو به میان آمده و اکنون صاحب ماشین از دادن وکالت فروش به بنده خودداری می‌کنند. البته صاحب ماشین در هنگام معامله حضور داشت و پول ماشین هم تمام به نمایشگاه پرداخت شده است. من خواستم مقداری از پول ماشین را نگه دارم ولی نمایشگاهی گفت که من امین شما هستم و تا وقتی که وکالت ندهد به او پول نخواهم داد ولی نمایشگاهی پول رو به او داده و امروز فردا و من نمی دانم چی کار کنم؟ ممنون اگر راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
مدارک باید بررسی شود که آیا مالک اصلی مبایعه نامه را امضاء کرده یا خیر و شخصی که به عنوان نماینده امضا نموده است وکالت داشته یا خیر؟