مشاوره حقوقی رایگان - آیا رای دادگاه تجدیدنظر میتواند یک سند باشد؟

سلام علیکم
اینجانب ملک خود که دارای مسکونی و 2باب مغازه را که در طرح شهرداری بوده را پس از ارزیابی با 5 قطعه زمین از املاک شهرداری طی مصوبه شورای شهر و نامه های صادر شده شهرداری به دفترخانه اسناد رسمی و نیز مبلغ 17/200م تومان به عنوان مابه التفاوت و مبلغ 130هزار تومان بعنوان اجاره بهای مغازه ام که در دست مستاجر بوده را در سال94 بحساب شهرداری واریز نمودم و نیز شهرداری اصل سند 5قطعه زمین را به بنده برای انجام مراحل نقل و انتقال در دفترخانه داده که بعد از اتمام استعلامات و آماده نمودن هم سند خود و هم اسناد شهرداری در دفترخانه به علت اتمام 6ماهه ارزیابی و نیز محاسبه نشدن قیمت 2 باب مغازه ام که دوطرف به دلیل اختلاف در دفترخانه برای امضای سند حاضر نشدیم به همین دلیل رفتم از دفترخانه سند خودم و 5 سند شهردای را گرفتم و بعد از مدتی شهرداری از من شفاها سند خود را خواست که ندادم و مرا به خاطر بازپس ندادن 5سند بعنوان خیانت در امانت شکایت کردن که نهایتا در دادگاه تجدیدنظر 5سند را با سند خودم (معاوضه) تشخیص دادن و هیچ رابطه امانی نبوده.
حالا من نیز شهرداری را بعلت فروختن یکی از زمین های معوض به فروش مال غیر شکایت کردم که دادگاه به علت نبودن اسناد مالکیت 5قطعه بنامم قرار منع تعقیب به طرف مقابل صادر کرده است.
***آیا میتوانم با رای دادگاه تجدیدنظر که 5سند فوق (معاوضه گردیده) ادعای مالکیت یا انجام معاوضه کنم و طرف مقابل به فروش مال غیر متهم شود؟ باتشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام به نظر ما شما ابتدا باید دادخواست اثبات مالکیت 5 قطعه را بدهید و از رای دادگاه تجدید نظر به عنوان دلیل مثبته استفاده کنید