مشاوره حقوقی رایگان - قرار عدم استماع دعوا

با سلام
بنده دعوایی به طرفیت خوانده مبنی بر ابطال سند رسمی و الزام به تنظیم و انتقال سند رسمی ملک طرح کردم
جلسه دادگاه برگزار شد و دادگاه اظهارات طرفین را شنود و پس از چند روز جلسه فوق العاده تشکیل دادند و با بررسی و استعلام از اداره ثبت به دلیل اینکه سند مورد ادعای ما در رهن بانک کشاورزی بوده و مرتهن به عنوان خوانده معرفی نشده بوده و همچنین ابطال سند رسمی در ستون خواسته قید نشده بوده و با این استدلال که این ایراد به تمام خواسته سرایت دارد قرار عدم استماع دعوا (رای حضوری بوده) صادر کردند
حال سوالی که داشتم اینه که آیا اعتراض به قرار عدم استماع دعوا اولین جلسه دادرسی در دادگاه تجدیدنظر محسوب میشود تا بر اساس آن با توجه به ماده 135 آ.د.م بتوانیم مرتهن رو جلب کنیم؟
و همچنین افزایش خواسته مبنی بر تقاضای صدور حکم مبنی بر ابطال سند رهنی؟
آیا دادگاه تجدید نظر دعوی جلب ثالث رو توامان با اعتراض به قرار عدم استماع دعوا میپذیرند؟
در اینصورت و در صورت نقض قرار خود دادگاه تجدید نظر به اصل دعوا رسیدگی میکنند یا پرونده رو به دادگاه بدوی ارجاع میدهند؟؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
خیلی از بزرگوارانی که حضوری باهاشون صحبت کردم در این خصوص ابهام داشتند

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

خیر هیچ یک پذیرفته نیست و میبایست مجددا طرح دعوی نمایید