مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی - قرار عدم استماع - تاخیر تادیه

با سلام و سپاس از اظهار نظر حقوقدان محترم جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان به پرسش اینجانب در خصوص قرارهای عدم استماع و رفع توقیف از اموال خوانده با استناد به چنین قرار های صادره از طرف دادگاههای تجدید نظر استان . لطفاً در صورت امکان بفرمائید صدور قرارهای عدم استماع از چه ضوابط و مقررات و قواعدی برخوردار می باشند و در چه مراحلی از دادرسی دادگاه می تواند بدون در نظر گرفتن روند نسبتاً طولانی رسیدگی های صورت گرفته مبادرت به صدور قرار عدم استماع نماید . ضمن اینکه اینجانب قبل از رجوع به محاکم عمومی برای احقاق حق خود از خواندگان ، به داوری صنفی رجوع و متاسفانه علیرغم تحویل نظر داور منتخب اینجانب به داور مرضی الرفین ، با استعفای داور مرضی الطرفین و سپری شدن مدت داوری ( با سوء نیت خواندگان ) ، خواندگان با اشاره به موارد مذکور منتفی شدن امر داوری را از طریق ارسال اظهارنامه رسمی به اینجانب ابلاغ نمودند که مورد اعتراض بنده قرار نگرفت و به ناچار با انتخاب وکیل دادخواست مطالبه طلب خود را به دادگاه بدوی و سپس کارشناسی مالی یک و سه نفری که مدت 5 سال به طول انجامید دادگستری را برای احقاق حق خود انتخاب نمودم و در دادگاه تجدید نظر با قرار عدم استماع مواجه شدم که رای مطلوب خواندگان پرونده بود . علیرغم اینکه اظهارنامه خواندگان دال بر زوال داوری را به دادگاه محترم تقدیم نموده بودم که متاسفانه مورد توجه دادگاه محترم قرار نگرفته است . لطفاً بفرمائید آیا بنده باید مجدداً به محاکم دادگستری مراجعه و طرح دعوی نمایم ( چون داوری با سپری شدن زمان زیادی امکان ذیر نیست و آیا مطالبات قبلی بنده که طبق اسناد و مدارک مستند در پرونده موجود است ، مشمول تاخیر تادیه در رسیدگی مجدد می شود یا خیر . خدو 24 سال رقم قابل توجهی در آن زمان ، طلب بنده می باشد . ضمناً چون پرسش بنده چند وجهی می باشد بعنایت فرمائید شماره کارت بانکی را با تعیین مبلغ مشاوره و اظهار نظر ، به شماره تلفن بنده ارسال فرماید تا واریز گردد . با تشکر و احترام

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درود.قرار عدم استماع دعوا در مواردی صادر می شود که رسیدگی به ماهیت دعوا به علت مانعی که وجود دارد قانونا مجاز نبوده و یا بیهوده شمرده می شود ؛ به گونه ای که اگر حتی موضوع مورد ادعای خواهان هم احراز شود ، دادگاه نتواند آثار قانونی بر آن بار نماید . قرار عدم استماع دعوا دارای اعتبار امر مختومه نیست، فلذا پس از صدور این قرار اقامه دوباره دعوا امکان پذیر استنمونه قرار عدم استماع دعوا ، اگر دعوایی به خواسته پولی اقامه شود که خواهان در نتیجه قمار طلبکار شده است ، دادگاه قرار عدم استماع دعوا صادر می کند ؛ چون قمار باطل است .جهت مشاوره واطلاعات بیشتر از طریق دادراه با بنده در تماس باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. باید حتما رای دادگاه مطالعه گردد تا علت صدور قرار عدم استماع مشخص بشود و سپس ..
ظاهرا پرونده شما باید ، ابتدا توسط داور ، رای صادر بشود و چون داور رای خود را اعلام نکرده ، قاضی قرار عدم استماع صادر کرده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

آرای صادره توسط دادگاه باید مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

نیاز به بررسی اسناد و مدارک دارد.در صورت مشاوره و راهنمایی از طریق دادراه تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق پنل ارسال مدارک تمام مدارک خود را ارسال نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید رای دادگاه مطالعه گردد تا علت صدور قرار عدم استماع مشخص گردد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
آرا باید بررسی گردد اگر در قرارداد حل اختلاف با داوری باشد باید از طریق داوری حل و فصل گردد و دادگاه رسیدگی نخواهد کرد
قرار عدم استماع در جایی است که جهت رسیدگی ماهوی مانعی وجود دارد