مشاوره حقوقی رایگان - تبدلی مجازات حبس به جزای نقدی

با عرض سلام و خسته نباشید. طرف مقابل من در پرونده ای به علت توهین و ضرب و جرح علیه بنده به پرداخت 40 میلیون دیه و 3 ملیون جزای نقدی در حق دولت شده محکوم شده است و چون بعد از درگیری به درب خانه ما رفته و برادرم را تهدید و توهین کرده، دوباره در اون پرونده به تحمل 14 ماه حبس تعزیری و پنجاه ضربه شلاق و 6 ملیون جزای نقدی محکوم شده است. اعتراض زدند و تجدید نظر هم حکم رو تایید کرده است و اصلا تغییر نداده است. ضمنا چون در درگیری با بنده خود زنی کرده و گواهی پزشکی آورده بود و من هم متقابلا 38 میلیون باید دیه بدهم. حالا طرف مقابل من بعد از قطعی شدن حکم پشیمان شده و من هم نمیخواهم به زندان برود چون سرباز است.
آیا با رضایت و گذشت اینجانب و برادرم که شاکی هستیم و این که ضرر و زیان ما را جبران کند، امکان تبدیل مجازات او به جزای نقدی هست؟ با توجه به این که حبس از یک سال بیشتر هست .ضمن این که من در این یک سال خیلی اذیت شدم و کلی خرج کردم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با گذشت شاکی خصوصی مجازات زندان قابل تغییر است