مشاوره حقوقی رایگان - درگیری و فحاشی و توهین

کسی که در پرونده درگیری ساده و فحاشی و توهین بالفرض محکوم به حبس شود و نسبت به حکم اعتراض بزند در شکواییه خود چه متنی را بیان کند که مورد قبول قاضی باشد یعنی چگونه اعتراض خود را بیان کند که حبس او تبدیل به جزای نقدی شود؟

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
منظورشمالايحه اعتراض تجديدنظرخواهي ست و بايستي منطبق باقانون ومستند بدلايلي باشدكه بتوان حكم حبس راتبديل به جزاي نقدي كرد و صرف نوشتن لايحه نميتوان حكم راتغيير داد و توضيحات شماناكافيست

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

با استناد به مواد 37 و 38 قانون مجازات اسلامی تقاضای تخفیف بنمایید.