مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه خانه

سلام من یک خانه قولنامه کرده ام که فروشنده در قولنامه متعهد شده که خانه را با وام 35 میلیونی به ما انتقال دهدچند روز بعد از نوشتن قولنامه فروشنده اظهار کرد که چون به بانک بدهی داشته و خانه به اجراییات رفته نمیشود وام را انتقال داد و باید تسویه نماید حال میخواستم بدونم که بعد از انتقال سند میتوانم برای دریافت خسارت اقدام کنم یا نه؟ با تشکر

پاسخ ها :

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

درود. در صورتی که خسارتی وارد گردیده و ناشی از عمل فروشنده هم باشد امکانپذیر است.