مشاوره حقوقی رایگان - مجوز ساخت

سلام.سال 94 در مزایده شهرداری 4 قطعه 32 متری با مجوز تجاری گرفته ام و اکنون دنبال ساخت آن به صورت تجاری و مسکونی هستم.
شهرداری میگوید چون قطعه 32 متری هست مجوز ساخت مسکونی نمیدهیم.
خواستم ببینم راه حلی هستش با وجود 4 قطعه 32 متری که مجموعا 128 متر میشود، مجوز ساخت تجاری مسکونی گرفت که طبقه دوم را مسکونی بسازم؟

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

شما ابتدا باید برای تجمیع قطعات اقدام کنید که مشکل شهرداری برای کوچک بودن قطعات حل شود.
سپس اقدامات بعدی را انجام دهید.
پیشنهاد میشود با وکیل پیش بروید