مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی به دلیل آسیب در حین ماموریت

سلام. من کارمند نیروهای مسلح بودم. سال77 در حین ماموریت با مینی بوس دچار سانحه شدم (واژگونی خودرو ) من از ناحیه دست مصدوم شدم. بعد از 2 روز بیمارستان و استراحت چند روزه به محل کار مراجعه کردم و مسئول یگان برای من صورت سانحه پر کرد و همه امضا کردند ولی شخص بالاتری صورت سانحه را پاره کرد و گفت باید از راننده مینی بوس بگیری. خواستم بدونم کسی که در حین ماموریت دچار سانحه میشود، میتواند درصد جانبازی بگیرد؟ متشکرم.

پاسخ ها :

جانبازی به دلیل آسیب در حین ماموریت درصد جانبازی تصادف در حین ماموریت جانبازی