مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کلاهبرداری

سلام. 2 سال پیش مبلغ یک میلیون و دویست هزار تومن از حساب من برداشت شد که با مراجعه به بانک فهمیدم پول من و 30 نفر دیگر در یک ساعت به حساب یک خانم واریز شده است. وقتی بانک با ایشان تماس گرفت، گفت که در جریان نیست و کارت دست خودش نیست. من هم رفتم پلیس فتا شکایت کردم و بعد از چند بار ادای توضیحات در دادگاه پرونده ما ارجاع شد به شهر این خانم که به دلیل دوری مسافت من دیگر پیگیری نکردم و خود بازپرس هم گفت بیخیال شوید و قابل ردیابی نیست و احتمالا این خانم خودش قربانی هست.
اما امروز بعد گذشته 2 سال برای من ابلاغ اومده که همون خانم از بنده شکایت کرده مبنی بر کلاهبرداری و باید به دادگاه شهرشون جهت رسیدگی بروم. نه من این خانم رو میشناسم و نه ایشان من رو و پول من رفته در حساب ایشون چطوری از من شکایت کرده است. مگر میشود همچین چیزی؟ چرا من باز باید به شهر ایشان بروم؟

پاسخ ها :

خلیل فرهمندپور

خلیل فرهمندپور :

استان :

سلام
دادگاه محل وقوع جرم صالح به رسیدگی می باشد
اینکه چه شکایتی کرده باید مراجعه نمایید تا معلوم شود ضمنا این احتمال قوی وجود دارد که بازپرس یا دادیار دادسرا برای شما قرار تامین کیفری صادر کند و اگر ضامن یا وثیقه نداشته باشید بازداشت شوید