مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه جنسی گذشته در پزشکی قانونی

سلام. یکی از دوستان من در سن کم ازدواج کردند. بعد از مدتی دیدند شوهرش به او خیانت میکند و زن هم راه خیانت رو در پیش گرفت و سر ناسازگاری کار به طلاق کشید. الان 6 سال هست خانم باز ازدواج مجدد کردند و یک رابطه بدون خیانت و پاک با همسرشون دارند. آیا پزشک قانونی دفعات خیانت با شخص یا اشخاصی را در 6 یا 7 سال گذشته تشخیص میدهد؟ ممنون میشم پاسخ من رو بدهید.

پاسخ ها :

تشخیص رابطه جنسی در پزشکی قانونی تشخیص رابطه جنسی گذشته پزشکی قانونی