مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه جنسی قبل از ازدواج

سلام برادرم دو ساله عقد کرده و با زنش رابطه داشته دختره قبل اشنایی با برادرم دختر نبوده و به برادرم گفته بوده و برادرم قبول کرده بوده الان به مشکل خوردن میخواد طلاق بگیره
برادرم یکماه پیش با این دختر رابطه جنسی داشته الان برادرم میتونه تو دادگاه بگه من میدونستم دختر نبوده و باهاش رابطه نداشتم؟!پزشک قانونی متوجه میشه اون دختر قبلا با چند نفر رابطه داشته؟میتونه مهریه بگیره؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر. باتوجه به ازدواج وگذشت زمان موضوع قابل تشخیص نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از موارد فسخ نکا نمی‌باشد در صورت طلاق می‌بایست حقوق مالی زوجه پرداخت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فرض بر این است که بکارت در زمان زوجیت از بین رفته است.