مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه مطالبه وجه

سلام. در سال 1397 خانه ویلایی به مبلغ 370 میلیون تومان فروختم که خریدار 200 میلیون را نقدا پرداخت کرد و الباقی قرار شد در محضر پرداخت شود که در موعد مقرر ایشان گفتند پول ندارم. پس از دو سال دادگاه رای به خریدار داد و من را ملزم به تنظیم سند کرد. این که تمام مدارک در دفترخانه آماده است و ایشان میگوید پول ندارم و سند را امضا نمی کند. دو بار اظهارنامه برای او ارسال کردم و در اظهارنامه دوم به تاریخ 1400/01/20 48 ساعت مهلت برای حضور در دفترخانه دادم. توجه نمیکند این که در اظهارنامه سوم خواهان وجه فوق و محاسبه کارمزد مبلغ فوق برابر معیار بانک مرکزی می‌باشم. لطفا کمک کنید اظهارنامه چطور بنویسم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام در خصوص موضوع مطرح شده و اخذ مشاوره تخصصی و مفید حتما به دفتر وکیل مراجعه نماید