مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه مطالبه وجه

با سلام من یک آپارتمان پیش خرید کردم برج سه امسال
و حدود 700 میلیون تومان نقد دادم به بساز و بفرش و بعد از چند ماه به این نتیجه رسیدم که باید خونه رو بفروشم و نمیتونم ادامه بدهم سازنده درجریان فروش بود بعد چهار ماه اولین سررسید موعد چکم رسید به مبلغ 250 میلیون تومان نتونستم پاس کنم.
و من رو تحت فشار گذاشت یا چک رو پاس کنم یا فسخ کنم از سمت من.
درکل با چند جلسه نشست در مشاوره املاک
به این نتیجه رسیدیم ک من 75میلیون تومان خسارت ضرر و زیان بدهم و تمام چک هایی ک سازنده دستش هست رو بگذارد مشاور املاک.
و این برگه تفاهم نامه بالا رو نوشتیم در املاک ک مدارک ها و چک ها تو املاک هست و سه ماه سازنده فرصت دارد که ملک که به نام من هست و بفروشد و پول من رو بدهد .
(مدت زمانش از اول آبان تا اول بهمن بود)
الان زمان 3 ماه تموم شده و سازنده نتونست بفروشد.
من باید اول اظهارنامه درخواست وجه خودم رو از سازنده بخوام و بعدش
دادخواست الزام به ایفای انجام تعهد بدم.
درسته.
بنظرتون با این شرایط من چقدر حق با من هست و من میتونم به حقم برسم ؟
مراحل بعد دادخواست من رو کامل توضیح میدید ممنون میشم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که مدارک و مستندات مربوطه تحت بررسی قرار گیرند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ابتدا باید مطمئن شوید که تعهدات شما صحیح و درست نگارش شده است نوشتن قراداد صرفا نوشتن قرارداد ساده نیست و دوم اینکه باید اصل مدارک تعهدات را در دست داشته باشید خود قرار داد باید رویت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به نظر شما دارای حق می‌باشید اما موضوع شما نیاز به بررسی بیشتر دارد