مشاوره حقوقی رایگان - اسقاط حق فرجام خواهی

با عرض سلام و خسته نباشید.
اینجانب طبق رای دادگاه کیفری به مجازات اخراج یک سال حبس تعزیری و جریمه نقدی محکوم گردیده ام.
و بعد ابلاغ حکم جهت برخورداری از تخفیف طبق ماده 442 قانون آیین دادرسی کیفری به رای تسلیم و تقاضای اسقاط فرجام خواهی نموده ام.
آیا قاضی پرونده که به دلیل تسلیم بنده به رای مجازات حبس و جزای نقدی را که تا 1/4 تخفیف خواهد داد میتواند اخراج اینجانب را نیز تبدیل نماید و این که آیا دادستان مربوطه میتواند با تخفیف در مورد مجازات من موافقت نکند؟

پاسخ ها :

اسقاط حق فرجام خواهی ماده 442 قانون آیین دادرسی کیفری تخفیف مجازات تسلیم به رای