مشاوره حقوقی رایگان - تخفیف مجازات مواد مخدر

باسلام ... بنده رو یک سال پیش با یک گرم و 30 سانت کراک و70سانتی گرم شیشه گرفتند و اون م تو ماشین کلانتری انداختم ،سربازمتوجه شد و من توبازجویی گفتم ازخودم هست ولی اون ها نوشتن حمل و نگهداری.خلاصه حکم داده 1سال حبس و5میلیون جریمه و15ضربه شلاق..الآن هم حدود6یا7ماهه میگذرد و به ضامنم پیام دادن که من رو ببرد معرفی کند و من زیاد از این کار ها می‌دونم که می‌تونستم از اعمال ماده442استفاده کنم..بنظرتون من میتونم الان ازماده 442استفاده کنم چی هست لایحه برای شعبه صادر کننده حکم بفرستم. آیا قبول میکنم بعداز6ماه..چون اعتراض زدم ولی اون عریضه نویس اشتباه نوشته وازحیث چیزی ننوشته بود وقاضی فقط 15میلیون جریمه رو5میلیون کرده و شلاق روبه 15رسانده ولی ازحبس کم نکرده ... ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع مذبور نیازمند برسی بیشتر و گفت و گوی متقابل می باشد و با این اطلاعات اندک نمیتوان اظهارنظر نمود در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید