مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو در کوچه بن بست

با سلام.
بنده به اتفاق 3 همسایه در یک بن بست که به عرض 4 متر می باشد زندگی میکنیم که درب ما و همسایه عقبی به صورت روبرو به کوچه باز میشود و دو تا دیگر به صورت عمود و ضمنا همسایه عقبی داخل بن بست دوباره داخل یک بن بست یک و نیم متری درب دارد که ماشین رو نیست ولی جلوی درب ما میشود ماشین را پارک کرد به نحوی که رفت و آمد موتور و افراد هم به راحتی از کنار ماشین میسر می باشد.
با توجه به این که همسایه های مذکور ماشین ندارند، میتوانند مانع از پارک خودروی بنده جلوی درب خودمون بشوند و یا پارک کردن من منع قانونی دارد؟

پاسخ ها :

پارک خودرو در کوچه بن بست پارک خودرو خودرو